Verkstad för husbilar, husvagnar och personbilar

NYHET! Ivarssons Husbilscenter har nu anslutits till Autoexperten

Nu kan vi stolt presentera att vi inlett ett samarbete med Autoexpterten. Autoexperten är en sk. allbilsverkstad och hanterar de flesta bilmärkena.

Samarbetet möjliggör att vi numera kan erbjuda högkvalitativ service och reparation av ditt fordon. Arbetet utförs alltid enligt Autoexpertens krav; dvs. fackmannamässigt och enligt tillverkarens instruktioner, vilket bl.a. innebär att du som kund behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar. En annan fördel är att Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.

Vi utför bl.a service, reparation och montering på:

- Husbilens bildel
- Husbilens bodel
- Husvagnens chassidel
- Husvagnens bodel
- Personbilar

Midlandolja och fri vägassistans (Husbil På Väg)

Vi använder oss alltid av olja från Midland i samband med oljebyten. Detta ger dig som kund extra förmån i form av fri vägassistans om problem uppstår på vägen.

Husbil På Väg är ett Mervärde från Midland som ger husbilsägare vägassistans vid driftstopp i Europa. Förutsatt att husbilen är halv- eller helförsäkrad ersätter Midland självrisken med upp till 1500 kronor per assistanstillfälle. Vägassistansen omfattar hjälp-på-plats eller bärgning till närmaste verkstad.

Husbil På Väg är premie- och avgiftsfri och gäller alla husbilar, oavsett märke och vikt. Inträdet är fritt för både nya och begagnade husbilar, och kan ske fram tills dess att husbilen är 15 år eller har gått 50 000 mil.